Contact en algemene info

Neem contact met ons op …

  Openingsuren: ma tem vrij: 9u-19u30 (za-zon gesloten)

  An-Sofie: (+32) 479 57 79 67

  info@anso-kine-mind.be

  Terlinckstraat 50, 2600 Antwerpen bekijk route

    

  Alle afspraken kunnen via bovenstaande opties gemaakt worden. Indien u telefoneert, spreek zeker een boodschap in op de voicemail, ik kan niet altijd meteen opnemen, maar ik bel u op een later tijdstip zeker terug.

  Gelieve steeds uw afspraken na te komen en enkel te annuleren in geval van nood, want dit is zeer vervelend. Afspraken die geen 24u op voorhand geannuleerd werden, worden altijd volledig aangerekend.

  De betaling van de individuele kinesitherapiesessies bij Leen en An-Sofie gebeurt per sessie via mobiele betaling of desnoods op het einde van de reeks via overschrijving.

  An-Sofie is gedeconventioneerd. Het tarief voor kinesitherapie in 2023 bedraagt €35/30’ voor de courante pathologieën. Voor uitzonderingen en de terugbetalingstarieven zie op de tabel die uithangt in de praktijk.

  De betalingen van de overige therapieën/ lessen worden rechtsreeks afgerekend met de betreffende therapeut of docent, de praktijk Anso Kine & Mind is niet verantwoordelijk voor deze tarieven.

  U kan parkeren in de straat, overdag heeft u meestal plaats voor de deur. Let wel, dit is een zone betalend parkeren tot 19u. Gebruik de app 4411 of u vindt een parkeermeter/infobord op de uiteinden van de straat, telkens aan de overkant.

  Er bevinden zich enkele tramhaltes op wandelafstand van de praktijk: tram 7 en 15 halte ‘Driekoningenstraat’ en halte ‘De Merode’ en tram 2 halte ‘Provinciehuis’.

  De kinepraktijk is gelegen op het gelijkvloers met enkel 2 kleine opstapjes bij de inkom. De polyvalente ruimte bevindt zich op de 2de verdieping van het huis en is alleen met de trap bereikbaar.