Groepslessen Pilates en Yoga

bij kinesiste An-Sofie Heinen en yoga lesgeefster Sonu Malik

op afspraak, overdag en 's avonds mogelijk

Aantal personen: individueel of in groepjes van 3 à 4 personen

Aantal sessies: in blokken van 5 lessen

Per sessie, zonder medisch voorschrift: €60/u te verdelen onder het aantal deelnemers.
Data vast te leggen in overleg met de groep.

Elke vrijdag van 17u tot 18u30

Vanaf vrijdag 22/4/22
Lesgeefster: Sonu Malik (0483 08 57 66)

Werkwijze Pilates groepslessen

Naast de clinical pilates die individueel wordt gegeven op doktersvoorschrift, geef ik, An-Sofie, ook pilateslessen in kleine groepjes (3 à 4 personen).

Hier wordt in een les van 60’ gewerkt aan houding, core, evenwicht en kracht volgens de principes van Pilates. De les bestaat uit een opwarming, een spierversterkend gedeelte en eindigt steeds met stretching van het hele lichaam. Het voordeel van kleine groepjes is dat iedereen goed begeleid wordt en dat er de mogelijkheid is om de oefeningen aan te passen aan ieders niveau en noden, voor zowel mensen met als zonder klachten.

Voor nog meer info over Clinical Pilates zelf, klik HIER

Praktische info

Er wordt gewerkt in reeksen van 5 lessen. Er worden groepjes gevormd van 3 à 4 personen en dan worden 5 lessen vastgelegd op data en tijdstippen die (zo goed mogelijk) voor iedereen passen. Daarna heeft u de keuze om weer voor 5 lessen te verlengen of niet.

Wilt u zich aanmelden voor een reeks, gelieve contact op te nemen met An-Sofie, dan kijk ik bij welke groep u best aansluit of bij voldoende aanmeldingen wordt er eventueel een nieuwe groep gevormd. (momenteel is er een groep ’s avonds en een groep op woensdagochtend actief, maar dit wordt nog verder uitgebreid).

Het tarief voor een groepsles bedraagt telkens €60/les, te verdelen over het aantal deelnemers van de groep. Elke persoon stort aan het begin van de reeks zijn volledig deel op rekeningnummer BE50 7360 4146 2918 met vermelding van “groepslessen pilates + naam”.

Als je toch eens een les niet kan, dient deze geannuleerd te worden min 24u op voorhand, anders wordt de sessie in rekening gebracht. Zo kan er ook nog gekeken worden of we de les eventueel kunnen verzetten of niet.

De lessen vinden plaats in de polyvalente ruimte (op de 2de verdieping) van de praktijk of bij mooi weer in een park in de buurt.

Yoga

Vanaf eind april 2022 zullen er ook yogalessen gegeven worden met ongeveer dezelfde werkwijze als bij de pilateslessen.

Deze lessen zullen gegeven worden door een externe lesgeefster, Sonu Malik. Zij zal starten met één lesje per week hier in de praktijk op vrijdag van 17u tot 18u30. Bij voldoende interesse zullen er meerdere lesmomenten zijn.

De eerste reeks van 5 lessen zal starten op vrijdag 22/4/22. Indien u meer info wil of wil inschrijven, mag u contact opnemen rechtstreeks met Sonu (gsm +32 483 08 57 66) of met An-Sofie