Polyvalente ruimte te huur

Momenteel zijn er geen uurtjes meer vrij, maar dat kan snel veranderen dus contacteer ons gerust om te bekijken wat eventueel in de toekomst mogelijk is.

Bent u op zoek naar een ruimte als coach of therapeut?

 

Deze polyvalente ruimte is gelegen op de tweede verdieping in hetzelfde huis als de kinépraktijk. De ruimte is ongeveer 30m2 groot en heeft een L-vorm waardoor ze eigenlijk uit 2 delen bestaat, maar deze zijn niet gescheiden van elkaar. Deze  ruimte is enkel toegankelijk via de trap en heeft wel een eigen parlofoon om van boven uit de voordeur beneden te kunnen openen. Boven in de gang is een kleine aparte wachtruimte voorzien.

Als je de polyvalente ruimte binnenkomt,  bevindt zich aan de voorkant van het huis een gezellige zithoek met bureau die gebruikt kan worden als gespreksruimte door therapeuten of coaches in de medische- en of sociale sector.

Achteraan is dan een open oefenruimte met spiegels aan één wand, waardoor deze ruimte geschikt is voor rustige en kleine groepslessen zoals Yoga en dergelijke. Matjes zijn ook steeds ter beschikking. Deze ruimte is echter niet geschikt voor echte gym- of sportlessen, dat laat de infrastructuur niet toe.

Verder is er wifi beschikbaar voor u als huurder en er is steeds een waterkoker, thee en drinkwater aanwezig. Beneden aan de kinepraktijk is er een toilet voor bezoekers. U kan als huurder ook het toilet op de eerste verdieping mee gebruiken. Als u een volledige dag huurt, kan u mits overleg beneden ook gebruik maken van de keuken in de privé.

Huurprijs

De ruimte dient steeds in zijn geheel gehuurd te worden en is dan volledig ter uwer beschikking en dit liefst per vast dagdeel van 4u/week.

Een dagdeel loopt dan bv van 9u tot 13u of van 13u30 tot 17u30. In overleg kan er geschoven worden met de uren van de dagdelen, maar dus steeds met een minimum van 4u.

De huurprijs voor één vast dagdeel van 4u/week bedraagt €135/maand.

De ruimte kan ook los per uur gehuurd worden, maar dit is dan aan de prijs van €10/u.

Er zal steeds een contract opgesteld worden. Bij vaste verhuur per dagdeel is dit contract een jaar geldig en steeds per jaar verlengbaar, met een opzegtermijn van 2 maanden.

ruimte te huur

Zin om eens te komen kijken?

Neem contact op met mij, An-Sofie, via

Gsm 0479 57 79 67
E-mail info@anso-kine-mind.be